Републичка ДОМИЈАДА - Нови Сад

ВАСПИТНИ РАД

Breadcrumbs

Круна свих домијада је наравно РЕПУБЛИЧКА ДОМИЈАДА. Најбољи од најбољих из свих Домова Републике Србије овога пута су се окупили у Новом Саду, а домаћин је био Дом ученика средњих школа "Бранково коло".

Шта рећи..... од 10.05 - 12.05.2024. три дана ученици су се надметали показавши сва своја знања и умећа у Културно - уметничком стваралаштву. Била нам је част да будемо део овакве једне манифестације. Наше девојке показале су сјајан наступ у категорији Модеран плес. Ученица Николина Тодоровић нас је представљала у категорији Класична музика. О талентованости ове деце сувишан је сваки коментар. Жири је имао пуне руке посла да одлучии о победницима, јер су у питању биле само нијансе. 

Лепо смо се дружили, пуни утисака вратили кући. 

Издвојили смо пар фотографија да вам дочарамо атмосферу, која је изнад свега била испуњена пријатљеством и другарством. Такмичарски дух је остао негде по страни, јер сам пласман на завршну Домијаду је успех сам по себи.

До следеће Домијаде. Хвала домаћинима из Дома ученика "Бранково коло" одрадили су једну лепу и квалитетну причу која ће остати у сећањима свих учесника ове манифестације.