Вести

Привремена ранг листа Featured

НАПОМЕНА:

У школској 2022/2023. години на смештај и исхрану ће бити  примљено 205 ученика. Од укупног броја 10% наменски се опредељује за ученике из осетљивих друштвених група, што значи да ће у првој расподели бити примљено 185 ученика (закључно са редним бројем 185.).

Кандидати из друштвено осетљивих група  који нису према редоследу на коначној ранг листи добили смештај, конкуришу за место у Дому од 25-28. августа 2022. године.

Сваки кандидат има право приговора на прелиминарну ранг листу у року од 8 ( осам) дана  од дана њеног објављивања на огласног табли Дома односно интернет адреси установе: www.domucenika-cacak.org.rs.
Обзиром да је прелиминарна ранг листа објављена 27.07.2022. године, то се приговор може уложити закључно са 04.08.2022. године.

Установа односно Комисија дужна је да о свим приговорима одлучи у року од 8 ( осам) дана од дана истека рока за истицање приговора , након чега објављује коначну ранг листу кандидата за смештај.

Приговор доставити на адресу: Дом ученика Чачак, Учитељска бр  8. 32000 Чачак или на email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Ученици који по коначној ранг листи буду примљени у Дом биће обавештени писаним путем ( путем поште).

 Конкурсна комисија:

1. Братислав Бежанић, председник комисије;
2. Јасмина Оцокољић, члан;
3. Драгана Ћусловић, члан;
4. Алаксандар Аџемовић, члан;
5. Тања Гавриловић, члан;
6. Матија Илић, члан
7. Роса Јелесијевић, члан;
8. Зоран Лекић, члан.